Kaikkien salaliittoteorioiden isä, äiti ja paha henki

Olen aikani odotellut, että joku isoista medioistamme ilman leimakirvestä tai ylenkatsomista kirjoittaisi kiihkottoman jutun siitä kaikkein suurimmasta salaliittoteoriasta. Tai pikemminkin niistä aidoista huolista mistä tämä hullu salaliittoteoria saa nyt voimansa. Kyse on tietenkin ”varjoissa istuvien globalistien suunnitelmasta vähentää yksilön ja kansallisvaltioiden päätäntävaltaa ja erilaisia masinoituja kriisejä hyväksikäyttäen lisätä ylikansallisten epädemokraattisten organisaatioiden valtaa.” Tämän jättimäisen salaliittoteorian keskiössä esiintyvät herrat, kuten Klaus Schwab maailman talousforumista (World Economic Forum, WEF), sekä häkellyttävän moneen isoon asiaan lusikkansa iskenyt multimiljardööri Bill Gates. Salaliittoteorian keskeisiä elementtejä ovat väitteet pian pakolliseksi muka tulevasta kansalaisten digitaalisesta tunnistaminen, johon nk. koronapassi olisi muka ollut ensimmäinen askel. Lopullinen tavoite olisi täydellinen kansalaisten pisteytys ja kontrolli yhteiskunnan toimintoihin osallistumisessa Kiinan ja Pohjois-Korean malliin. Tähän valtavaan salaliittoteoriaan on usein liitetty myös kansalaisten hallinta masinoitujen kriisien pelon avulla. Kansalaiset saadaan käyttäytymään oman edun vastaisesti ja hyväksymään omia oikeuksiaan kaventavia lakeja tai käytäntöjä jos heidät saadaan vain ensin pelkäämään.

Koska media ei aiheeseen ole mielestäni riittävällä tarmolla tarttunut, niin yritän antaa tälle ”hullulle kyhäelmälle” mahdollisuuden ja käydä läpi mitkä asiat ja ilmiöt näyttäisivät tukevan tätä järjettömältä kuulostavaa rakennelmaa. Jokainen arvioikoon tämän artikkelin ja sen lähteiden todistusvoiman omalta kohdaltaan.

WHO ja lääketeollisuus

Yllättyisitkö, jos kertoisin, että erittäin merkittävä osa Maailman terveysjärjestö WHO:n, USA:n lääketurvallisuutta valvovan FDA:n ja Euroopan lääketurvallisuutta valvovan EMA:n rahoituksesta tulee lääketeollisuudelta? (https://www.bmj.com/content/377/bmj.o1538.full) Toisaalta ei tarvinne olla etunimeltään Sherlock, kun jo ymmärtää lääketeollisuuden intresseissä olevan mahdollisimman suuri lääkemyynti. Ei ole siten myöskään salaisuus, että lääkekehityksessä rahat siis ohjautuvat helposti sellaisiin lääkevalmisteisiin, joissa on suurin taloudellinen potentiaali. Lääketeollisuuden taloudellinen etu olisikin kehittää mieluummin lääkkeitä sairauksiin siten, että annettavia lääkeannoksia olisi useampia (=kuuri) tai jos mahdollista mieluiten vieläpä siten, että potilasta voitaisiin lääkitä lääkeaineella mieluiten vuosia tai jopa potilaan elämän loppuun saakka, sen sijaan, että vaivaan pyrittäisiin löytämään hoito, joka parantaisi sen kerralla. Tämä tilanne ei liene aina ole yhteismitallinen potilaan edun kanssa. Lääketeollisuuden valtaa terveydenhuollossa on arvioitu liian suureksi jo vuosia (medikalisaatio), mutta korruption on väitetty olevan jo syvällä rakenteissa. Lääketeollisuus on ulottanut avokätisen rahoituksensa ruohonjuuritason lääkäreistä ja apteekeista aina korkeimmalle huipulle saakka, eli mm. WHO:lle, FDA:lle ja EMA:lle. Monelta on varmasti jäänyt huomaamatta, että esimerkiksi Pfizer on jo useaan kertaan tuomittu taparikollinen. (https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history ja https://www.corpwatch.org/article/pfizer-admits-bribery-eight-countries).

Ihmisen ja erityisesti median muisti on ihmeellisen lyhyt.


Herra Bill Gates

Maailman kuuluisin rokotesijottaja Bill Gates on suoraan säätiönsä ja GAVI:n (perustamansa rokoteyritysten etujärjestö) ollut jo vuosia käytännössä WHO:n suurin rahoittaja.

Bill Gates väittää tässä haastattelussa rokotesijoittamisessa piilevän yli 20 : 1 voittosuhde

https://www.cnbc.com/video/2019/01/23/bill-gates-and-the-return-on-investment-in-vaccinations-davos.html

Toinen video, josta herra Gatesia on usein muisteltu on 2010 TED Talk -tilaisuuden puhe, jossa hän käsittelee maapallon C02 päästöjen vähentämisen yhtenä keinona väkiluvun vähentämistä, johon yhtenä keinona hän mainitsee rokotteet. ”If we do really good job, on new vaccines, healthcare, reproductive services we can lower that (the population) by 10-15%”. Video on aito ja löytyy useista virallisista lähteistä. https://www.youtube.com/watch?v=oWxsEAmh85Q

Samainen herra on käyttänyt myös satoja miljoonia euroja median, sekä koronapandemian aikana faktantarkastajien rahoittamiseen. Rahoituksen saajien joukossa on ollut paljon valtamediaa, kuten vaikkapa BBC, CNN, NPR, AP ja Sanoma ja jopa lääketieteen medioiden ykkösaviisina pidetty Lancet. (aiheesta tarkemmin täällä: https://vapaasana.org/filantrooppinero-rokoteliiketoiminnassa/) Tarpeeksi monta vuotta kun rahoittaa jotakin tahoa avokätisesti, luo riippuvaisuussuhteen, jossa rahoitusta saanut taho suhteuttaa toimintaansa rahoituksen mukaan ja on valmis toimimaan huomaamattaan epäeettisesti jatkorahoituksen turvaamiseksi. Ihminen nyt vain toimii niin. Oletko kuullut ilmaisista lounaista? Jos saat kauppiaalta lounaan, illan vieton tai lapin reissun, on taustalla psykologiaa ja matematiikkaa, jonka mukaan on todennäköistä, että ostat kauppiaalta jatkossakin. Herra Gatesin tapauksessa asiassa on hankala nähdä mitään pahaa, koska rahoitus tulee ”hyväntekeväisyyssäätiöltä”, eikö vain?
Tämän Lilian Franckin dokumenttielokuvan TrustWHO (2018) mukaan, WHO on ollut käytännössä jo herra Gatesin ”taskussa” ennen koronapandemiaa. https://www.bitchute.com/embed/y8MfHar0JPCD/

WEF – Maailman Talousfoorumi

WEF (World Economic Forum, Maailman Talousfoorumi) kuulostaa äkkiseltään lähes viranomaiseen rinnastettavalta instituutiolta. Siltikin kyseessä on yksityinen globaalisti toimiva, mutta hyvin laajalle vaikutusvaltansa ulottanut organisaatio, jonka olemassaoloa tai maailmanpoliittista valtaa kukaan ei oikein tunnu ihmettelevän tai kyseenalaistavan. Yksi WEF:n perinteinen toimintamuoto on ollut Davosissa järjestetyt maailman vaikutusvaltaisimpien ja varakkaimpien henkilöiden kokoontumiset, joissa suljettujen ovien takana tapahtuvat keskustelut ovat saaneet monenlaiset huhut liikkeelle. 

Pitäisikö olla huolissaan jos WEFn vaikutusvalta ulottuisi heidän ykkösmiehensä Klaus Schwabin suulla kerrottuna hyvin, hyvin laajalle eri maiden hallituksiin ja poliittisiin päätöksentekojärjestelmiin? Voisiko demokraattinen päätöksenteko suvereeneissa valtioissa olla uhattuna WEF:n ylikansallisen agendan edessä? Voisiko WEF ohjailla osaltaan globaaleja tapahtumia ajaakseen omaa agendaansa? Mikä ylipäätään on WEF:n agenda ja onko mahdollista, että se olisi ristiriidassa demokraattisen päätöksenteon ja suvereenien valtioiden kansalaisten etujen kanssa?

Klaus Schwab kuvaa tässä videoidussa puheessaan, miten mm. Merkel, Putin, Trudeou sekä puolet Kanadan parlamentista on WEF:n Young Global Leaders -ohjelman oppilaita. Schwab käyttää termiä, ’penetrate to the cabinets’, jolla hän ilmeisesti kuvaa miten WEF on murtautunut eri valtioiden poliittiseen päätöksentekoon. Samasta aiheesta esitetään videolla Kanadan parlamentissa kysymys, jonka yksi parlamentin jäsenistä nopeasti tyrmää disinformaatioksi, kun taas puhemiehellä on vaikeuksia ylipäätään käsitellä kysymystä mm. huonon ääniyhteyden vuoksi. Disinformaatioksi videolla leimattu kysymys oli: voisiko WEF:n nuorten globaalien johtajien ohjelmassa mukana olevat ilmoittaa tämän sidonnaisuutensa muulle parlamentille. Äkkiseltään ihan asiallisen ja relevantin kuuloinen toive. Länsimaisessa demokratiassa päättäjien on hyvin oleellista tiedottaa omat sidonnaisuutensa.

Suomessa YLE kirjoitti jutun WEF:n nuorten globaalien johtajien ohjelman läpikäyneistä ministereistämme: https://yle.fi/uutiset/3-11902107

Tämän lähteen mukaan WEF:n sanotaan nyt ajavan talousjärjestelmän nollausta ja mm. ylikansallista digitaalista tunnistetta, jolla voitaisiin hallita ihmisen oikeuksia käyttää palveluita.
https://reclaimthenet.org/world-economic-forum-pushes-digital-id/

WEF:n nokkamiehen Klaus Schwabin kirjassa Covid 19: Great Reset, kuvataan yhteiskunta, jossa ”et omista mitään, mutta olet onnellinen”. Klaus Schwab on useissa yhteyksissä todennut koronapandemian luovan lyhyen, mutta erinomaisen mahdollisuuden ”suureen talousjärjestelmän nollaukseen”. 

Voisivatkohan poliitikkomme avata nyt heidän näkemyksiään suuresta talousjärjestelmän nollauksesta? Voisikohan riippumaton media selvittää edelleen ja syvällisesti WEF:n roolia Suomen, EU:n ja meille tärkeiden maiden päätöksenteossa. Jos poliitikkomme on sitoutunut ”suureen talousjärjestelmän nollaukseen”, eikä kansalaiset ole siitä tietoisia äänestäessään heitä, on kyseessä merkittävä epäkohta.

WEF:n verkostot ovat järisyttävän mittavat. Läheisiä suhteita on mm. 9 triljoonan sijoitusvarallisuutta hallinnoivaan maailman vaikutusvaltaisimmaksi talousvaikuttajaksi tituleerattuun sijoitusyhtiö Blackrockiin WEF:n hallituksessa istuvan BlackRockin johtaja Larry Finkin kautta sekä Yhdistyneisiin Kansakuntiin. Huomioitava on, että myös Maailman Terveysjärjestö WHO toimii YK:n alaisuudessa. Ja kuten jo edellä mm. videosta kävi ilmi WEF:llä kuuluu olevan suorat suhteet useiden maiden korkeimpiin johtajiin, koska johtajat ovat valmistuneet WEF:n nuorten globaalien johtajien ohjelmasta.

Joku voisi myös luonnehtia, että WEF on aina siellä missä tapahtuu. Tai ainakin WEF näyttäisi pystyvän ennakoimaan globaaleja tapahtumia varsin tarkasti.

WEF ja Venäjä allekirjoittivat sopimuksen neljännestä teollisesta vallankumouksesta 2021 loppuvuodesta. Vain kaksi viikkoa ennen kuin Venäjä alkoi keskittämään joukkojaan rajalle. Kyseessä on todennäköisesti vain ajallinen sattuma, mutta herra Schwabin mainittua myös Putinin osallistuneen nuorten globaalien johtajien ohjelmaan aikanaan, en voi välttyä ajatukselta, että keskusteluyhteys Putinin ja WEF:n välillä olisi olemassa.
https://www.weforum.org/press/2021/10/russia-joins-centre-for-the-fourth-industrial-revolution-network/

WEF, Bill & Melinda Gatesin säätiö ja Johns Hopkins järjestivät myös pandemiaharjoituksen nimeltä Event 201 juuri ennen koronapandemian puhkeamista. Harjoituksessa simuloitiin koronaviruspandemian puhkeamista.
https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Lopuksi

Jotta kirjoitus ei paisuisi mahdottomiin mittoihin, täytyy se päättää, vaikka paljon mielenkiintoista materiaalia jääkin käsittelemättä. Mitä mieltä itse olet tästä äkkiseltään hullulta kuulostavasta kuviosta? Onko aihetta huoleen? Onko demokraattinen päätöksenteko uhattuna ylikansallisen WEF:n koordinoiman politiikan tiellä? Onko yksilönvapaudet tulilinjalla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *